Svůj účet můžeš smazat tak, že přejdeš do Nastavení > Přihlášení a zabezpečení a vybereš možnost Smazat účet. Upozorňujeme, že tuto akci nelze vrátit zpět.
Smazání účtu
Smazání účtu v aplikaci Fernox

Ieva Burns·5. října 2026
Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁
