
Na ostatnim etapie dowolnego testu możesz wybrać Zapisz jako wersję roboczą zamiast go przesyłać, jeśli wolisz dokończyć go później.

Po wybraniu opcji „Zapisz jako wersję roboczą” pojawi się wyskakujące okienko z potwierdzeniem, że wersja robocza została pomyślnie zapisana.

Gdy znów będziesz online, otwórz aplikację i przejdź do sekcji Wersje robocze na liście testów.
Znajdziesz tu wszystkie zapisane testy, które nie zostały jeszcze przesłane

Po otwarciu listy zapisanych testów możesz stuknąć szkic, aby go otworzyć i przesłać, albo stuknąć czerwoną ikonę kosza, aby go usunąć.

Jeśli chcesz kontynuować usuwanie testu, stuknięcie czerwonej ikony kosza wyświetli wyskakujące okienko z prośbą o potwierdzenie przed trwałym usunięciem testu.

Jeśli chcesz kontynuować przesyłanie próbki, otwórz test w sekcji „Szkice” i stuknij Prześlij na ostatnim etapie.
