Możesz usunąć swoje konto, przechodząc do Ustawienia > Logowanie i bezpieczeństwo i wybierając opcję Usuń konto. Pamiętaj, że tej czynności nie można cofnąć.
Usunięcie konta
Usuwanie konta w aplikacji Fernox

Ieva Burns·5 października 2026
Czy ta odpowiedź pomogła?
😞
😐
😁
