Pentru a salva o trimitere ca schiță
La ultimul pas al oricărui test, poți atinge Salvează ca schiță în loc să-l trimiți, dacă preferi să-l completezi mai târziu.

După ce ai selectat opțiunea „Salvează ca schiță”, va apărea o fereastră pop-up care confirmă că schița a fost salvată cu succes.

Când ești din nou online, deschide aplicația și accesează secțiunea Schiță din lista de teste.
Aici vei găsi toate testele salvate care nu au fost încă trimise

Când accesezi lista testelor salvate, poți apăsa pe o ciornă pentru a o deschide și trimite sau poți apăsa pe pictograma roșie a coșului de gunoi pentru a o șterge.

Dacă intenționezi să continui cu ștergerea testului, apăsarea pictogramei roșii a coșului de gunoi va afișa o fereastră pop-up care îți va cere confirmarea înainte ca testul să fie eliminat definitiv.

Dacă intenționezi să continui cu trimiterea eșantionului, deschide testul din secțiunea „Ciorne” și apasă pe Trimite la pasul final.


