Îți poți șterge contul accesând Setări > Autentificare și securitate și selectând opțiunea Șterge contul. Reține că această acțiune este ireversibilă.
Ștergerea contului
Ștergerea contului tău din aplicația Fernox

Ieva Burns·5 octombrie 2026
A fost util acest răspuns?
😞
😐
😁
